Niin, kuten otsikosta jo voi päätellä, koirat ovat pysyneet jo monta päivää suhteellisen ruodussa. Ei katkenneita ruumiinosia, ei lääkkeiden väärinkäyttöä. Itse aloitin kyllä tämän viikona saamalla Pyynikintorilla parkkisakot. Oma moka tiedän, sekös kiukuttaa.

Jotain positiivista jos kertoisin, niin sain eräältä työkaverilta jäniksentakin tassuineen korvineen kaikkineen. Hän kun on metsämies, niin tällaisen toi sitten minulle. Koirat oli ihan tohkeissaan kun tuon muovipussin näkivät ja haistoivat... mutta pussi jäniksineen vaan pakkaseen odottelemaan käyttöä.

1894948.jpg

Hitto, akalla on pussissa takuulla jänis, tuumivat greyt tarkkoina ja innoissaan.

Mitäs muuta. Niin eilen oli äitini syntymäpäivät ja toki tuolla tuli poikettua. Nyt olikin vaan Sohvi mukana. Nämähän oli vanhojen juhlat. Sohvi söikin huikeat kaksi korvapuustia, kun oikein somasti siinä häntäänsä heilutteli.

Aijoo, Armi on innostunut tuosta maalarinteipistä, millä teippaan sille muovipussin kinttuun ulkoilun ajaksi. Se oli pätkinyt koko rullan tätä ihanaa teippiä ja sitten se oli koristellut koko kehonsa teipin pätkillä. Krumeluuri, koko prinsessa. Ja hyvin se konkkaa kolmella jalalla kipsinsä kanssa, toki varaa myös kipsille. Ei ole oikein millänsäkään kipsistä. Hyvä näin.

Vaan palailen taas tuonnempana!