Hyvää nimpparia ja synttäriä, Armi!Hymy

Tässä on taas tovi vierähtänyt enkä ole uutisiakaan kirjoitellut. Arki noiden luupäiden kanssa sujuu entiseen malliin. Mitäs kaikkea tässä nyt onkaan tapahtunut...

Lenkkeilty ollaan nyt entistä reippaammin, puistossa on käyty, metsässä ja jäällä. Painimiset Karhun kanssa jatkuvat, tänään oltiin metsätiellä juoksemassa (no, ei Sonja eikä akka juossut). Niinpä luuviulut ovat liikkuneet enemmän kuin moneen hetkeen. Sohvin lähdön jälkeen molemmat ovat laihtuneet... liikuntamme on siis lisääntynyt. Nyt luuviulut ovatkin lihotuskuurilla, ainakin Armi saa vähän kerätä painoa lisää.

Ja taas on alkanut pilkkikausi, mikä tarkoittaa sitä, että mummolasta tulee säännöllisesti kalapuuroannoksia. Äijä kun käy pilkillä ja verkoilla joka päivä (ja varmaan monta kertaa). Kalapuuro on hyvää vaihtelua kuivamuonan sekaan ja koirat tykkää siitä ihan mahdottomasti. Juuri nyt täällä on meneillään kova poru, kun laitoin äsken sapuskat likoon ja kalapuuro tuoksuu liian hyvälle. Malttia hurtat, malttia!

Miksu mökillä tärkeänä... lahnavahti.


Tällaista täällä, osittain varsin rauhallistakin... no aina joskus. Armi täyttää pian vuosia. Perjantaina tulee sitten 1 vuosi täyteen. Ja kyllähän akkakin tuossa ikäänsä vuoden lisäsi, mutta ei siitä sen enempää.

Armista sen sijaan on kehkeytynyt varsin... hmmm... hassu otus. Se on sen näköinen koira, että sitä ei voi mökönaamalla katsoa. Neidillä on pienet silmät ja valtavat korvat. Sinisestä koirasta on tullut kirjava koira. Omat tapansakin sillä jo on, vaikka osaan on tietenkin vaikuttaneet Sohvi ja Micke. Armin omia tapoja on mm. mönkiä akan peiton alle ihan huppusiin ja nukkua siellä... jopa kolmen peiton alla. Ei se koko yötä siellä makaa, vaan siirtyy jossain välissä olkkariin itsekseen nukkumaan. Ruuan suhteen se ei ole ihan niin ahne kuin Micke, ei Armi tosin reelaakaan vaan syö reippaasti kaiken ja kaikkea. Sitten se on kova hempeilemään, mutta niinhän Mickekin on. Niiden hempeilytavat vaan on erilaiset. Micke tulee ronskisti ja huitaisee tassullaan, Armi taas tulee perin tyttömäisesti ja suukottaen. Hauska pikku olento!

Armi - varsinainen kaunotar!

Tämmöistä täällä tällä kertaa. Terkkuja!

t. Minna