No niin, tänään oltiinkin porukalla Viipurin enkeleiden järjestämässä hyväntekeväisyys match showssa täällä Tampereella Ahlmanin koululla. Mukana menossa olivat Noora ja Sohvi monirotuisissa, Roosa ja Armi pennuissa ja sitten minä ja Micke isoissa koirissa. Päivä oli todella pitkä ja nyt jo kovin väsyttääkin. Mutta oli kyllä kiva ja ihan antoisakin päivä.

Noora vei tuota meidän 14-vuotiasta Sohviamme ja ensimmäisellä karsinnalla Sohvi sai punaisen. Mutta sitten ei jatkoa enää seurannutkaan. Vaikka hyvinhän tuo oli kun ajatellaan, että Sohvi ei ole enää mitenkään helppo esitettävä. Sehän on ensinnäkin aivan kuuro. Mutta Noora sai jotenkin muorin tassun nousemaan hyvinkin kepeän oloisesti. Sitä oli ihan ilo katsella!

1868370.jpg

Viereisessä kehässä oli samaan aikaan aivan hirmuinen määrä pentuja. Siellä olivat myös Roosa ja Armi. Armi vähän kiukutteli, että olisi halunnut Micken mukaansa. No, eihän se käynyt päinsä ja niinpä Roosa päättäväisesti ja varsin oivasti esitti Armia. Lopputuloksena hieno saavutus: sinisten toinen. Armin palkinto sisälsi metallisen koiranuokakupin, kolme palloa ja solmuluun.

1868381.jpg

Sitten isojen koirien koirien sarjassa Micke viuhtoi omalla tyylillään sinisten komanneksi. Omalla tyylillään siksi, että tuomari ei oikein tahtonut saada selvää koiran liikkeistä. Mutta sijoitus oli silti oikein hyvä meille. Micken palkinto sisälsi repun, turkinhoitosetin (harjoja, kampaa yms.) sekä kalanmakuisia namipaloja... jotka ihmeeksemme eivät Mickelle kelvanneet, mutta noille meidän koiratytöille kylläkin.

Päivän päätteeksi Sohvi pääsi vielä kehään Nooran kanssa, sillä tässä Match Showssa palkittiin myös vanhimmat osallistujat. Näitä 14-vuotiaita oli paikalla kaksi, toinen näistä siis meidän Sohvi. Nämä vanhat tassuttelijat saivat palkinnokseen sateenvarjon, fleeceviltin, seniorien koiranmakkaraa ja 6 kg:n säkin koiranruokaa.

Tietenkin minun piti palkita nuo mainiot apulaiseni, Roosa ja Noora. Heitimme sitten koirat kotiin ja pyyhälsimme nälkäisinä läheiseen pikaruokapaikkaan. Ja ei kun syömään ja sitten aterioiden jälkeen vielä jätskit. Nam! Suurkiitokset näille kahdelle apurilleni! Ilman teitä en olisi saanut vietyä kuin yhden koiran näytille. Nyt siellä kävi koko lauma esiintymässä.