Onpa vierähtänyt aikaa viime päivityksistä. Hyi akkaa hyi! Nyt tilanne ajan tasalle.

Micken kuulumiset

Micke alkaa olla jo vanha miekkonen, paitsi omasta mielestään. Ikää Miksulla on nyt yhdeksän vuotta ja alkaa jo ikä vähän näkyä. Naama harmaantuu edelleen. Edestä on poistettu pari alahammasta ja kaihikin vaivaa toisessa silmässä. Se vaivaa siten, että Micke ei enää ihan sekunnin sadasosissa havaitse rusakkoa, menee sekunnin kymmenesosiin. Mutta toimii silti niin nopeasti, ettei akka havaitsemisessa vieläkään päihitä.

Muuten tuo on varsin virkeä ja hulvaton, edelleen. Huumorintaju on tallella, koirankujeita harrastelee vielä ihan entiseen malliin. Ja juostakin jaksaa ihan miltei vanhaan tyyliin. Parin tunnin metsälenkki menee ihan tuosta vaan, ei mitään muutoksia. Kunto taitaa siis olla kohdillaan.

Armin kuulumiset

Armi harjoitteli ratajuoksua viime kaudella jälleen ja edistystäkin tapahtui. Se on oppinut pitään ääntä radalla ja vähän remmiäkin kiskoo vieheen nähdessään. Juossutkin on, niin yksin kuin ryhmässä. Kausi jäi kesken kun likalle tuli nyt ensimmäiset selkeät juoksut. Ne ja juoksun jälkeiset hormoonimyrskyt keskeytti kauden aivan kesken kaiken.

Armista siis tuli nyt aikuinen nainen ja sen käytöskin on paljon hillitympää kuin pentuaikoina. Kenkiäkään ei enää syödä, ei revitä joka paikkaa silpuksi. Aika prinsessa tuosta koirasta on kasvanut, mutta ehkä se on vaan lellitty piloille Hymy

 

Mitä muuten

Kaarijärven poppoo on viettänyt sellaisia meidän tavallisia päiviä. Välillä ajetaan metsätielle ja irroitellaan oikein olan takaa. Välillä otetaan rauhallisemmin ja kävellään sivistyneesti kaupungissa.

Ratsastamassakin on akka käynyt ja etenkin Micke on varsinainen hevoshullu. Kovasti yrittää tehdä tuttavuutta Miraan ja Minttuun ja etenkin näiden syömäjuttuihin... ja jos ei koiralle sopivaa ole tarjolla, niin hevosten jätökset, ne tekee kyllä kauppansa.

Kesällä mökkeiltiin jonkun verran. Koirat saa olla tuolla aina kuin ellun kanat, pihalle ja sisään mennään miten lystää. Koirat myös pestiin puolen suvun voimin. Siinä oli monta Kaarijärveä avittamassa. Ja kuviakin tuolta päivältä on, ja kovin tyylikkäitä kuvia onkin. Kuvaajana toimi Irene Pessala

Talvea ja varsinkin lunta odotellessa,

Terveisin Minna