Vuosi 2008 on nyt jäänyt taakse ja vuosi 2009 on aluillaan

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vuodenvaihde meni siinä ihan kotosalla leppoisasti. Isot koirat Sohvi ja Micke eivät niin stressanneet, mutta Armia vähän ihmetytti ulkoa kuuluva pauke. Välillä pikkulikka läähätti hermostuneena ja meni joko keittiön pöydän alle tai sitten työpöytäni alle, mutta ei mitään sen stressaavampaa.

 

Sohvin juhlat

 

Lauantaina meillä olikin sitten Sohvin juhlat. Ja hienot juhlat olivatkin. Paikkana oli mummola tuolla Kangasalla. Juhlavieraita oli tietenkin paikalla myös. Kaiken kaikkiaan Sohvia juhlistivat Miikka ja ”Miikan likat” Roosa, Noora ja Reeta, tietenkin paikalla olivat myös Muori ja Äijä ja omaväki eli akka, jälkikasvu sekä tietenkin koirat Micke ja Armi.

 

Sää suosi myös Sohvia näissä juhlissa, sillä Sohvihan on pirteimmillään pakkasessa. Se ei vielä vanhanakaan turhia hötkyile, piristyy vaan, jos pakkanen vähän nipistelee.

 

Juhlissa koirat saivat erityisiä herkkuja lähestulkoon ilman mitään rajaa. Likat toivat siankärsiä ja häränkorvia, lisäksi oli lihapullia ja koirankeksejä. Kyllä siinä koirilla navat rutisivat, kun niin paljon saivat herkutella. Olin jopa varautunut siihen, että moinen ylensyöminen laittaa koirien vatsat sekaisin, mutta eipä nuo nyt juurikaan vatsavaivoista kärsineet.

2206279.jpg

Sohvi, tuo äärimmäisen tärkeä otus juhlapäivänään.

 

Sohvi, kenelle nämä juhlat järjestettiin oli tärkeätä koiraa. Se tepasteli tärkeänä ja maisteli innolla kaikenlaista syötävää. Piti tomerana puolensa, etteivät greyhoundit ahmi kaikkea. Sohvi tiesi kyllä, kuka on juhlakalu näissä pippaloissa.

 

Kun kyseessä oli Sohvin juhlat, niin tietenkin oltiin myös ulkosalla. Sohvi sai olla vielä likkojen kanssa ja minä koitin saada kuviakin ystävyksistä. Sohville kun nuo Miikan tyttöset on aina olleet niin tärkeitä. Ja varmaan on Sohvikin tärkeä tyttösille. Kaveruksiahan Sohvi ja likat on olleet aina, sillä Sohvihan on aina ollut tyttöjen elämässä. Sehän on tämä tyttöporukan vanhin, tuo Sohvi.

2206282.jpg

Ystävykset Reeta, Noora ja Sohvi.

 

2206283.jpg

Sohvi ja Roosa, takana pitkä, 14 vuoden ystävyys.

 

Kyllä niissä juhlissa viihtyivät myös Micke ja Armi. Armi oli suorastaan revetä liitoksistaan, kun niin kivat juhlat oli järjestetty. Micke oli myös autuaana, tarjoilu kun kerrankin pelasi tuon ahmattimme mielestä.

 

Tällä tavalla meillä on tämä vuosi alkanut. Juhlimalla vanhaa harmaapartaa! Ja luulenpa, että kaikki juhlavieraat olivat mielissään, että tämmöinen yhteinen tilaisuus oli järjestetty.

 

Sohvin asiat on nyt muutenkin järjestetty, joten siinäkin mielessä nämä juhlat olivat paikallaan.

 

Lopettelenpa tähän ja palaan taas tuonnempana.

 

Pakkasterveisin Minna